Hirdetés

Új portálok indultak

2020. március 17., 14:28

Családi-magazin.hu néven, új internetes portál indult.

Galambos Dániel
Galambos Dániel

Az oldal üzemeltetője fontos célként tűzte ki, hogy az olvasók hasznos tanácsokat kapjanak a családdal és a gyermekneveléssel kapcsolatos kérdésekben. A Családi-magazin.hu oldalon a család és a gyermeknevelés témaköre mellett olyan tematikus cikkek is helyet kapnak, amelyek szervesen kapcsolódnak a család fogalmához, úgy mint a szabadidő, otthon, testi-lelki egészség, szülők és házasság. A család egységének megteremtése a szülők feladata, cikkeink ennek az egységnek a megteremtéséhez nyújtanak hasznos tippeket.

A Családi magazint a 24/7 Digital adja ki. A portál lapigazgatója, Galambos Dániel, 20 éve foglalkozik tematikus portálok üzemeltetésével.

Hirdetés

„Szeretném, ha a Családi-magazin.hu olyan családdal kapcsolatos témákról tudósítana, amelyek hasznosak és építő jelleggel bírnak.”- mondja Galambos Dániel.

További új portálok is elérhetők, ilyenek például az Üzletnőknek.hu, az Elektromos és hibrid autók.hu, és a luxushoteleket bemutató Fantastic Hotels 365.

Hirdetés

Címlapon

Mi lesz veled, Magyar Állampapír Plusz?

Mi lesz veled, Magyar Állampapír Plusz?

A 2019-es év a Magyar Állampapír Pluszról, avagy szuperkötvényről szólt. Ez az év mindent felforgatott, így a kötvény eladásai is csökkentek, miközben minden állam óriási kiadásoknak néz elébe. Mi lesz vajon a kötvény sorsa, változhatnak-e a kondíciói? – kérdeztünk elemzőket.

Hirdetés

További cikkek

Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Hirdetés

Privátbankár Árkosár

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Powered by Saxo Bank

Szavazás

Mit tenne, ha arra gyanakodna, hogy enyhe lefolyású koronavírus-fertőzése van?