Hirdetés

Stílusos és biztonságos munkavégzés fa állólétra használatával

2019. december 15., 12:57

Egy napjainkban gyártott és forgalomba kerülő állólétra kapcsán korántsem a régi, elavult változatokra kell gondolnunk. Sokkal inkább egy olyan praktikus kellékre, amely a szemre nagyon is tetszetős mivolta mellett biztonságosabbá és hatékonyabbá teheti a magasban történő munkavégzést.

Ebben a bejegyzésben részletesen ismertetjük a fa állólétrák alkalmazásának az előnyeit, egyúttal a kifogástalan minőségű változatok legfontosabb ismérveit is felsoroljuk.

A fa állólétra bizony szemre is tetszetősebb látványt képes nyújtani

Hirdetés

Ha összehasonlítjuk a fémből készült használati eszközökkel, akkor esztétikai szempontból szinte mindenkinél a fa látványa vált ki nagyobb tetszést. Egyszerűen így vagyunk kódolva. A fából készült kellékekről a természetesség, a finom megmunkálás és a természet védelmének fontossága jut eszünkbe.

Persze az ember nemcsak azért vásárol létrát, hogy aztán minden egyes nap gyönyörködni tudjon benne. Szerencsére a fa felhasználásával készült változatok a szigorúan vett minőségi követelményeknek is képesek megfelelni.

Biztonság, valamint egyszerű kezelhetőség

Egy fa állólétrától joggal várhatjuk el, hogy a munkavégzés közben kellőképpen védje a testi épségünket. Vagyis biztosítson stabil állást, a lábaink tartására alkalmas fokok legyenek erősek és csúszásmentesek, egyúttal a kitámasztás se inogjon meg indokolatlanul.

Azért is roppant hálásak lehetünk munka közben, ha a kellékként felhasznált létra kezelése nem okoz számunkra felesleges nehézségeket. Ki örülne például annak, ha a rendelkezésre álló fa állólétra cipelése kínszenvedéssel érne fel, a súlyától pedig még az erőemelők szeme is majd kiugrana?

Az Állványbázis.hu-nál kapható fa létráknál tehát kiemelt fontosságú a megfelelő szállítási hossz, az alacsony önsúly, valamint a bárki számára könnyű feladatot jelentő egyszerű kezelhetőség.

A kifogástalan minőség legfontosabb ismérvei fa állólétrák esetében

A Krause azon gyártók közé tartozik, amelynek a termékeiben ritkán csalódnak a felhasználók. Értelemszerűen a nevükkel fémjelzett fa állólétrák készítése során sem hajlandók a magas minőségi elvárásokból engedni.

Vagyis több ponton is csavarozott acél pánttal látja el ezeket a kellékeket a stabilabb állás érdekében, illetve szintén ebből a megfontolásból sarokmerevítő is kerül a létrákra. A szárak csakis kiváló minőségű, telítetlen faanyagból készülnek, az időjárás elleni védelmet pedig hevederek is segítik.

A biztos és kényelmes állásról 80 mm széles fokok gondoskodnak, ráadásul a két oldalon járható kialakítás a hosszabb időn át tartó munkavégzéshez is hozzájárul.

Könnyen látható tehát, hogy a tervezés és gyártás során a szemre is tetszetős kinézet mellett bizony a biztonság, valamint a sokrétű használhatóság egyaránt fókuszban van.

Hirdetés

Címlapon

Mi lesz veled, Magyar Állampapír Plusz?

Mi lesz veled, Magyar Állampapír Plusz?

A 2019-es év a Magyar Állampapír Pluszról, avagy szuperkötvényről szólt. Ez az év mindent felforgatott, így a kötvény eladásai is csökkentek, miközben minden állam óriási kiadásoknak néz elébe. Mi lesz vajon a kötvény sorsa, változhatnak-e a kondíciói? – kérdeztünk elemzőket.

Hirdetés

További cikkek

Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Hirdetés

Privátbankár Árkosár

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Powered by Saxo Bank

Szavazás

Mit tenne, ha arra gyanakodna, hogy enyhe lefolyású koronavírus-fertőzése van?