Hirdetés

Kellemes meleg elektromos fűtőszőnyeg által

2019. december 20., 13:08

Kiválóan alkalmazható akár otthon a lakásban, akár egy irodahelyiségben professzionális körülmények között.

Cikkünkben bemutatjuk a működési elvét, emellett pedig a használatából fakadó legfontosabb előnyökre is rá fogunk világítani.

Ilyen egyszerűen működtethető az elektromos fűtőszőnyeg

Hirdetés

Egy szőnyeg, ami tökéletesen képes megoldani a lakás vagy az irodahelyiség fűtését. Igen, ma már ez is lehetséges, méghozzá abszolút felhasználóbarát formában. A padlón helyet kapó fűtőszőnyeg belsejében ugyanis kis átmérőjű fűtőkábel fut végig, hatékonyan vezetve a megtermelt hőt.

A kábel külső rétege, valamint a szőnyegnek megfelelő burkolat is a mechanikai védelmet szolgálja. Így a szerkezet zavartalanul gondoskodhat a kellemes hőérzetünkről, miközben semmitől sem zavartatva intézhetjük tovább a dolgunkat.

 

Az elektromos fűtőszőnyeg alkalmazásával a következő előnyökre tehetünk szert

Az Elektrikstore.hu-nál kapható elektromos fűtőszőnyeg egyik legnagyobb hozzáadott értéke a kiemelkedő hatásfokban rejlik. A megtermelt hő teljes egészében hasznosításra kerül, így veszteségről gyakorlatilag nem is beszélhetünk.

Ebből egyenesen következik, hogy a hónap végén érkező fűtésszámlát meglátva sem vakarjuk majd a fejünket a működtetés magas költségvonzata miatt. Mivel elektromos fűtési módozatnak számít, ezért a fűtőszőnyeg esetében már a telepítés és az üzembe helyezés is gazdaságosabb lehet a hagyományos megoldásokkal összevetve.

Szabadon dönthetünk továbbá arról, hogy elsőszámú és kizárólagos fűtési opciónak kívánjuk-e használni, vagy kiegészítőként tervezzük a használatát. Amennyiben csakis a fűtőszőnyeget telepítjük, azzal rengeteg szabad helyet is megspórolhatunk az adott helyiségekben.

Hasznos kiegészítők a játszi könnyedséggel történő vezérléshez

Az elektromos fűtőszőnyeg használatának létezik még egy nagyon fontos előnye, ami egyaránt hozzájárul a költséghatékony működéshez, továbbá a felhasználók kényelméhez is. Ez pedig nem más, mint az egyszerű és kényelmes szabályozhatóság.

A megvalósításhoz mindenképpen szükségünk lesz egy kiegészítő kellékre, amit termosztátnak hívnak. A fűtőszőnyeggel kompatibilis helyiségtermosztátok bárki számára gyorsan elsajátítható kezelő felületén nagy gombokkal lehet tetszőlegesen állítani a kívánt hőmérsékletet.

Sőt, igény szerint lehetőség van az előre programozásra is. Ennek megfelelően be tudjuk állítani a készüléken, hogy a hét melyik napján, pontosan hány órakor kapcsoljon le, és mikor lépjen újra működésbe.

A legfejlettebb termosztátok pedig már okostelefonon keresztül is vezérelhetők. Mindössze egy alkalmazás letöltése szükséges a kezeléshez, és lokációtól függetlenül állíthatjuk a helyiség hőmérsékletét.

500 000 forint, ha átmeneti segítségre van szükség

Ne csússz el a pénzügyeiddel! Ha hirtelen kiadások merültek fel és nem tudsz hova fordulni, megoldást jelenthet egy villámgyorsan felvehető kölcsön. A legjobbat gyorskölcsön kalkulátorunk segítségével találhatod meg! Ezek a legkedvezőbb ajánlatok a törlesztőrészlet nagysága alapján, ha 500 000 forintra van szükséged 36 hónapos futamidővel: a Raiffeisen Bank személyi kölcsönének 16 595 forint a törlesztőrészlete, a THM 13,41 százalék. A Cetelem Saját Ritmus személyi kölcsönénél 16 763 forint a havi törlesztőrészlet, a THM pedig 14,20 százalék. Pár forinttal tér el az Erste Bank Most személyi kölcsöne is, a törlesztőrészlet 17 330 forint, a THM pedig 16,88 százalék. A CIB Bank személyi kölcsönének 18 392 Ft a törlesztőrészlete, a THM 21,05 százalék. További ajánlatok érdekelnek, esetleg nagyobb hitelösszeg? Használd ezt a hitelkalkulátort!

Hirdetés

Címlapon

Most a vírus miatt gyengült a forint, de nagy fordulat következhet

Most a vírus miatt gyengült a forint, de nagy fordulat következhet

Míg tavaly és idén év elején a forint elvált a régiós devizákról és alulteljesítette azokat, az utóbbi hetekben változott a helyzet. A forint, a korona, a zloty és a lej nagyjából egyszerre gyengültek. Hosszabb távon a gyengülés lehet a jellemző, de egy hirtelen forinterősödésen sem kell majd csodálkozni – mondják elemzők.

Hirdetés

További cikkek

Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Hirdetés

Privátbankár Árkosár

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Powered by Saxo Bank

Szavazás

Ha holnap elkészülne, beadatná magának a koronavírus elleni oltást?