Hirdetés

Gondoskodjon a megfelelő ásványvíz-ellátottságról a koronavírus idején is!

2020. március 10., 10:05

Napjainkban a technológia térnyerésének és a munkafolyamatok jellegének köszönhetően megnövekedett az otthonról is elvégezhető feladatok mennyisége és ezzel egyenes arányban a távmunka lehetősége. Szerencsére egyre több cég válik nyitottá a kérdésben és biztosítja dolgozói számára a több napos home office lehetőséget. A 2020-as évben a koronavírus megjelenésével és villámgyors terjedésével úgynevezett vészhelyzeti protokoll lépett életbe, ami miatt több cég döntött amellett, hogy a dolgozók egészségének megóvása és a vírus terjedésének megfékezése érdekében az irodai munkát végzők otthon folytathatják feladataikat.

Ennek tükrében elsődleges fontosságú, hogy biztonságos környezet kialakítására legyenek képesek. Járvány idején a megfelelő minőségű ivóvíz megléte a leglényegesebb. Jelenleg országunk ivóvíz szolgáltatása megfelel a higiéniai elvárásoknak és a minősége is normális, azonban a csapvíz sok esetben nem a legmegfelelőbb megoldás.

Hirdetés

Mely tényezőket kell betartani vásárlás esetén?

A bevásárlás alkalmával érdemes az alábbi tényezőket figyelembe venni önmagunk és mások biztonságának és egészségének megóvása érdekében. A legfontosabb, hogy ne csak magára, hanem másra is gondoljon az ember, és feleslegesen ne halmozzon fel élelmiszert túlzott és értelmetlen mértékben. Ezzel nem csak az üzleteknek okozhat problémát a beszerzési lánc elakadásával, hanem saját embertársait fosztja meg az élelemtől vagy egyéb elengedhetetlen hétköznapi használati tárgytól.

Aki teheti, ne az úgynevezett bevásárlási csúcsidőben érkezzen, azaz ne a reggeli órákban 8-10 között és délután 16-18 között, hanem próbálja meg az említett időpontokon kívül letudni a beszerzést. Továbbá, amennyiben teheti, hagyja otthon felügyelet alatt a kisgyermekeket, hogy ezzel is csökkentse a megfertőződés veszélyét.

A fizetés és rendelés legegyszerűbb módja

A bankkártyás fizetés ebben az esetben nem csak gyorsabb és egyszerűbb, hanem megóvja mind a pénztárost, mind önmagát attól, hogy érintkezzen a készpénzzel, amely több emberen keresztül ment. Természetes dolognak számít, azonban fel kell rá hívni a figyelmet, hogy semmiképp se érintkezzen a pékárukkal, minden boltban megtalálható az az eszköz, amellyel kényelmesen zacskóba tudja tenni az ételt.

Mivel többen nem rendelkeznek gépjárművel, ezért sok esetben a megfelelő mennyiségű ásványvíz megvásárlására nincsen lehetőség. Azonban van egy cég, a Montivíz, amely ilyen helyzetekben is biztosítani szeretné a megfelelő ásványvíz-ellátottságot az emberek számára és felkészült a ballonos ásványvíz szolgáltatás házhozszállítására. Nem csak az irodában dolgozók számára, hanem magánszemélyeknek is kényelmes konstrukciókkal szolgál, így senkinek sem kell nélkülöznie.

Hirdetés

Címlapon

Mi lesz veled, Magyar Állampapír Plusz?

Mi lesz veled, Magyar Állampapír Plusz?

A 2019-es év a Magyar Állampapír Pluszról, avagy szuperkötvényről szólt. Ez az év mindent felforgatott, így a kötvény eladásai is csökkentek, miközben minden állam óriási kiadásoknak néz elébe. Mi lesz vajon a kötvény sorsa, változhatnak-e a kondíciói? – kérdeztünk elemzőket.

Hirdetés

További cikkek

Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Hirdetés

Privátbankár Árkosár

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Powered by Saxo Bank

Szavazás

Mit tenne, ha arra gyanakodna, hogy enyhe lefolyású koronavírus-fertőzése van?