Hirdetés

Bőrápolási tanácsok a szoláriumot kedvelőknek

2020. február 17., 10:48

A szolárium használata számos egészségmegőrző hatással is bír, természetesen akkor, ha tudatosan és okosan használjuk a mesterséges fényforrást biztosító gépeket. Azonban mértékletesen használva immunrendszer erősítő, stresszoldó és bőrszépítő hatással is számolhatunk. Jó, ha kérünk szakértő segítséget a gépek típusait vagy a szükséges percek számát illetően, és a megfelelő szoláriumkrém kiválasztásáról és alkalmazásáról is érdemes tájékozódni!

Mit nyújt a szolárium krém?

Hirdetés

Először is fontos tudnunk, hogy kifejezetten szoláriumozáshoz fejlesztették ki ezeket a krémeket, ennek megfelelően tökéletesen fog működni a szoláriumgépekben, szemben egy hagyományos kozmetikummal.

Mivel a szoláriumot elsősorban a barnulásért használjuk, felmerül az igény, hogy ez minél hatékonyabban történjen meg. Ennek érdekében is ajánlott a szolikrémek használata, hiszen akár 40%-kal is növelhetik a barnulás mértékét. Ennek több oka is van. Egyfelől, segítségükkel fokozottá válik a bőr pigmentképződése, másfelől pedig természetes pigmentet is vihetnek a bőrbe.

Nem csak barnít

Már az is fantasztikus, hogy könnyedén fokozhatjuk a “szolihatást” különböző kencék alkalmazásával, azonban a bőrtáplálás hatása is jelentős előnye a szolikrémek alkalmazásának. Kiváló krémek közül a Hollandimpex oldalán válogathatunk, ahol részletesen megtekinthetjük, melyik kozmetikum milyen csodás tulajdonságokkal bír. Ráadásul az ár-érték arányuk is elképesztő!

  • Hidratálás: A szoláriumkrémek jelentős része extrém hidratálással kényezteti bőrünket. Ez alapvetően is nagyon jól eshet testünknek - főképp a téli hónapokban -, de azonnal kompenzálja a bőrünk esetleges vízveszteségét is. A jó minőségű vízmegkötők azonnali és hosszú távú hatással is segítik a hidratáció fokozását.
  • Anti-aging: A megelőzés fontossága a bőrápolás elsődleges szabálya. A kialakult ráncokat már nagyon nehéz visszafordítani, azonban ha még időben teszünk a ránctalanítás érdekében, akkor az öregedés jeleit képesek vagyunk késleltetni. Ehhez elengedhetetlenek az öregedésgátló összetevők.
  • Nincs szoli illat: A jellegzetes “szoláriumszagot” élményillattá varázsolhatjuk a szoláriumkrémek alkalmazásával. Bár jellegzetesen erőteljes, azonban rendkívül kellemes illattal rendelkeznek, hogy általa a szoli pozitív stresszoldó hatása még a szolárium használatát követően is sokáig jelen legyen!


A szoláriumkrémek remek hatóanyagokat tartalmaznak, akár a hidratálás, akár a bőr feszessége érdekében, ráadásul vitamintartalmuk is segít a szabadgyökök megkötésében. A bőrünk selymes érzése pedig plusz bónusz, amit kapunk. Azonban azt is tudnunk kell, hogy fényvédővel nem rendelkeznek, ezért szoláriumozáshoz, nem pedig napozáshoz ajánlottak.

Az viszont biztos, hogy ha szoláriumozáshoz használunk egy szuperillatú bőrvédő krémet, számos pozitív hatást fogunk tapasztalni.

Hirdetés

Címlapon

Mi lesz veled, Magyar Állampapír Plusz?

Mi lesz veled, Magyar Állampapír Plusz?

A 2019-es év a Magyar Állampapír Pluszról, avagy szuperkötvényről szólt. Ez az év mindent felforgatott, így a kötvény eladásai is csökkentek, miközben minden állam óriási kiadásoknak néz elébe. Mi lesz vajon a kötvény sorsa, változhatnak-e a kondíciói? – kérdeztünk elemzőket.

Hirdetés

További cikkek

Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Hirdetés

Privátbankár Árkosár

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Powered by Saxo Bank

Szavazás

Mit tenne, ha arra gyanakodna, hogy enyhe lefolyású koronavírus-fertőzése van?