Hirdetés

Visszaállítja a termelést gyáraiban az Airbus

2020. március 23., 18:07

Szigorú biztonsági előírások mellett megpróbálkoznak a termelés helyreállításával.

Március 23-tól részlegesen újraindul a termelés a vállalat franciaországi és spanyolországi telephelyein – azt követően, hogy ezeken a helyeken elvégezték a szükséges egészségügyi és biztonsági ellenőrzéseket és szigorú óvintézkedéseket vezettek be.

Az Airbus gyárai az intézkedések miatt álltak le négy napra Franciaországban és Spanyolországban, most a munkaállomásokat úgy nyitják meg újra, hogy azok megfeleljenek az életbe léptetett egészségügyi és biztonsági, közelebbről a higiénére, a tisztaság és az emberek közötti távolság fenntartására vonatkozó új szabályoknak, úgy, hogy a működés is biztosítható legyen.

Hirdetés

A vállalat egyébként az elmúlt napokban több ezer maszkot ajánlott fel kórházaknak és közfeladatokat ellátó intézményeknek Európa szerte és teszt-repülőgépeit is bevetette azért, hogy szállítmányokat Kínából Európába juttasson.

Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés
Hirdetés

Címlapon

Mi lesz veled, Magyar Állampapír Plusz?

Mi lesz veled, Magyar Állampapír Plusz?

A 2019-es év a Magyar Állampapír Pluszról, avagy szuperkötvényről szólt. Ez az év mindent felforgatott, így a kötvény eladásai is csökkentek, miközben minden állam óriási kiadásoknak néz elébe. Mi lesz vajon a kötvény sorsa, változhatnak-e a kondíciói? – kérdeztünk elemzőket.

Hirdetés

További cikkek

Hirdetés

Videók

Hirdetés

Utánajártunk

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

  • BUX35875.71-1.28%
    DAX9823.5-2.77%
    EUR/HUF311.610%
    EUR/USD1.08340%
    Arany1118.150%

Szavazás

Mit tenne, ha arra gyanakodna, hogy enyhe lefolyású koronavírus-fertőzése van?