Hirdetés
Hirdetés

Új tulajdonosa van a Népszava kiadójának

2019. április 12., 14:03

Leisztinger Tamás egyik cége, a Proton Trade Zrt. veszi meg a Népszava kiadóját - közölte a lapot megjelentető társaság sajtóügynöksége.

„Elkötelezett befektető érkezett a Népszavához, a piacvezető országos napilap így biztonságban működhet és fejlődhet a jövőben” – idézte a közlemény Puch László eddigi tulajdonost, aki a kiadót 2016 óta a Horizont AG nevű érdekeltségén keresztül birtokolta. Puch szerint az adásvétel nem ötletszerű döntés, korábban nyilvánosan is jelezte, hogy pénzügyi befektetőkkel szeretné megerősíteni a lapot.

Leisztinger Tamás a közleményben úgy fogalmazott, hogy az, hogy megvásárolták a Népszavát, egyben értékválasztás is. Leisztinger Tamás kifejezte abbéli szándékát, hogy „a lap a jövőben is az emberről, a mindennapi életről szóljon és kiemelten kezelje a szolidaritást.” Nemcsak a lap hangnemét kívánják megőrizni, hanem a szerkesztőséget is, illetve a megkezdett fejlesztések folytatását is támogatják – fogalmazott.

Hirdetés
Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Gerendaiék örülhetnek: a rengeteg kiadás ellenére is jó üzlet a Lupa Beach

Gerendaiék örülhetnek: a rengeteg kiadás ellenére is jó üzlet a Lupa Beach

Alapvetően sikeres éve volt a Lupa Beach-et üzemeltető, Gerendai Károly által tulajdonolt Lupa Strand Kft-nek, tekintve, hogy jelentősen nőni tudott a strand nettó árbevétele. Az az éves beszámolón is meglátszik, hogy a beruházás még nem készült el, hiszen a cégnek jelentős kiadásai és kötelezettségei vannak.

Hirdetés
Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

  • BUX41017.00+0.34%
    DAX9823.5-2.77%
    EUR/HUF311.610%
    EUR/USD1.08340%
    Arany1118.150%

Szavazás

Szerinted gyengülni fog a forint, vagy erősödni? Hol lesz év végén az euró?