Hirdetés

Idén is várjuk a hazai MICE piac elsőszámú networking eseményén!

November 12-én az UP Újpesti Rendezvénytéren várja a szakmai vendégeket Magyarország első számú üzleti turisztikai workshopja, a MICE Business Day.

Az évről-évre egyre népszerűbb szakmai eseményen csaknem 90 rendezvényhelyszín, programgazda várja a céges rendezvényszervezőket, üzleti utaztatókat.  Regisztráljon már ma a MICE piac elsőszámú networking eseményére!

 • szakmai fórum és izgalmas előadások délelőtt és délután
 • elismert külföldi előadók, izgalmas MICE témák
 • korlátlan networking lehetőség
 • 1000 tárgyalási időpont
 • 80 hazai és külföldi kiállító
 • csaknem 450 résztvevő

MIÉRT ÉRDEMES?

A MICE Business Day ezúttal is számos érdekességet és újdonságot tartogat a céges rendezvény- és utaztatói piac szereplőinek. Új és megújult belföldi és külföldi helyszínek, egyedi programokat szervező szolgáltatók és különleges rendezvényszolgáltatásokat kínáló cégek is megjelennek az idén ötödik alkalommal megrendezésre kerülő eseményen.

Az idei rendezvényen a „one to one” találkozók mellett még több lehetőséget kínálunk vendégeinknek a networkingre és a szakmai tapasztalatok cseréjére.  Újdonság, hogy az eseményt hagyományosan megnyitó reggeli szakmai fórum mellett a délután folyamán további izgalmas előadások, kerekasztal beszélgetések várják az érdeklődőket, amelyre külföldi előadók és ismert közéleti személyiségek is elfogadták felkérésünket.

IZGALMAS HELYSZÍN

Izgalmas újdonságot jelent maga a helyszín is. A budapesti rendezvényhelyszínek piacán egy egészen különleges, új színfoltot képvisel a tavalyi évben megnyitott UP. A csaknem 3000 négyzetméteren elterülő helyszín 650 négyzetméteres színházterme Budapest egyik legkorszerűbb színpadtechnikájával büszkélkedhet. Az UP rendezvényterét és a helyi piacot is magában foglaló, több díjat is elnyert épület ideális teret biztosít majd az egynapos workshopnak és az azt kísérő networking eseményeknek. A szakmai megbeszélések mellett a gasztronómiai élményekről az esemény kiemelt catering partnerei gondoskodnak.

NETWORKING ÉS KÜLFÖLDI VÁSÁRLÓK

A MICE Business Day-en a kapcsolatépítésé a főszerep, de sokan már a helyszínen konkrét üzleteket kötnek. Az egynapos programra tavaly több mint 300 szakmai vendég volt kíváncsi.  A magyar vendégek mellett idén is érkeznek vásárlók a környező országokból.  A Turizmus Kft. egy, a rendezvény köré épülő szakmai tanulmányutat is szervez a meghívott külföldi hosted buyereknek.

A KIÁLLÍTÓKRÓL

MICE Business Day vendégei B2B tárgyalások keretében ismerhetik meg a hazai és a környező országok konferencia, incentív kínálatát, valamint rendezvényhelyszíneit. Az esemény tökéletes alkalom új partnerek megismerésére és a régiekkel való találkozásra egyaránt.

A kiállítók aktuális listáját a http://micebusinessday.hu/kiallitok.php linken érheti el.

SZAKMAI VÁSÁRLÓK FIGYELMÉBE

Ha Ön a felelős a cégénél a rendezvények, konferenciák, tréningek, incentív és egyéb üzleti utazások, vagy a céges partnerek programjainak szervezéséért vagy utazási irodát, konferencia-szervező céget, rendezvényügynökséget képvisel akkor szakmai vásárlóként ingyenesen vehet részt a rendezvényen.

A kötelező online regisztrációs ívet és további információkat itt talál: http://micebusinessday.hu/szakmai-vasarlok.php

A rendezvényre a tárgyalási időpontok limitált száma miatt érdemes mielőbb regisztrálni. A korábbi évek gyakorlatának megfelelően az előzetesen regisztrált és a szervezők által elfogadott szakmai vásárlók az online órarend segítségével október közepétől foglalhatnak majd időpontokat a számukra érdekes kiállítóknál.

A programmal kapcsolatos részletekről folyamatosan tájékoztatjuk majd és kövesse híreinket az esemény Facebook oldalán is - https://www.facebook.com/events/2151859708441907/.

Azt esemény szakmai partnerei a Hungexpo Zrt. és a Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány, kiemelt támogatója a Cegeshelyszínek.hu.

Legyen Ön is ott a legfontosabb hazai MICE eseményen!

Várjuk szeretettel, ne hagyja ki ezt a különleges lehetőséget!

A Turizmus Kft. Csapata

(x)

Hirdetés

Címlapon

Mi lesz veled, Magyar Állampapír Plusz?

Mi lesz veled, Magyar Állampapír Plusz?

A 2019-es év a Magyar Állampapír Pluszról, avagy szuperkötvényről szólt. Ez az év mindent felforgatott, így a kötvény eladásai is csökkentek, miközben minden állam óriási kiadásoknak néz elébe. Mi lesz vajon a kötvény sorsa, változhatnak-e a kondíciói? – kérdeztünk elemzőket.

Hirdetés

További cikkek

Hirdetés

Videók

Hirdetés

Utánajártunk

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

 • BUX35875.71-1.28%
  DAX9823.5-2.77%
  EUR/HUF311.610%
  EUR/USD1.08340%
  Arany1118.150%

Szavazás

Mit tenne, ha arra gyanakodna, hogy enyhe lefolyású koronavírus-fertőzése van?