Hirdetés

Döntött a reptér vezetése: ennek örülhetnek a dolgozók

2020. március 23., 14:09

A Budapest Airport szokásos napi közleménye ezúttal a dolgozók bérezéséről tartalmazott információkat.

Mint írják, a kialakult helyzetben törekszenek a munkavállalók anyagi biztonságának fenntartására, ezért a márciusi bérek a 2020-as bértárgyalások eredményeképp meghatározott béremelés és a 2019-es évre vonatkozó teljesítményalapú bónusz összegét is tartalmazni fogják.

A szerdán bejelentett hiteltörlesztési moratóriumhoz a Budapest Airport is csatlakozik: a vállalat áprilistól határozatlan időre felfüggeszti a munkáltatói bérelőlegek törlesztési kötelezettségét. Emellett ún. „készenléti szabadságot” vezetnek be (az alapbér egy részének fenntartása mellett), valamint részmunkaidős munkavégzési lehetőséget is ajánlanak.

Hirdetés

Ahol megoldható, a repülőteret üzemeltető cég lehetővé tette az otthoni munkavégzést, az irodai területen egyes csapatok „forgó” rendszerben váltják egymást, ötvözve az irodai és az otthoni munkavégzést, így teljesen megszüntetve a csapatok közötti személyes találkozást.

Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés
Hirdetés

Címlapon

Mi lesz veled, Magyar Állampapír Plusz?

Mi lesz veled, Magyar Állampapír Plusz?

A 2019-es év a Magyar Állampapír Pluszról, avagy szuperkötvényről szólt. Ez az év mindent felforgatott, így a kötvény eladásai is csökkentek, miközben minden állam óriási kiadásoknak néz elébe. Mi lesz vajon a kötvény sorsa, változhatnak-e a kondíciói? – kérdeztünk elemzőket.

Hirdetés

További cikkek

Hirdetés

Videók

Hirdetés

Utánajártunk

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

  • BUX35875.71-1.28%
    DAX9823.5-2.77%
    EUR/HUF311.610%
    EUR/USD1.08340%
    Arany1118.150%

Szavazás

Mit tenne, ha arra gyanakodna, hogy enyhe lefolyású koronavírus-fertőzése van?