Hirdetés

Üzleti számlacsomagok: ahány bank, annyi szokás

2019. október 18., 16:01

Rutinfeladatnak tűnik egy bankszámla megnyitása, de nem is gondolnánk, mennyit számítanak a részletek, mennyit spórolhatunk azon, ha alaposan felkészülünk.

(Fotó: depositphotos.com)
(Fotó: depositphotos.com)

Egyebek mellett a következő kérdések megválaszolásával: havonta, illetve évente hány forintos tranzakciót indítunk, illetve fogadunk, tranzakcióinknak mekkora az átlagos nagysága? Van-e devizaforgalmunk, ha igen, milyen rendszereséggel utalunk és fogadunk tételeket, mekkora azok átlagos összege?

Jelentős-e a készpénzforgalmunk, ha igen, mekkora a ki- és befizetések átlagos nagysága, ez havi/éves szinten hány tranzakciót jelent? Használunk-e bankkártyát, ha igen milyen gyakran, mekkora összegeket fizetünk, illetve veszünk fel automatából, jellemző-e a kártya külföldi használata?

Hirdetés

A Piac & Profit magazin ezekre a kérdésekre kereste meg a válaszokat.

Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés
Hirdetés

Címlapon

Most a vírus miatt gyengült a forint, de nagy fordulat következhet

Most a vírus miatt gyengült a forint, de nagy fordulat következhet

Míg tavaly és idén év elején a forint elvált a régiós devizákról és alulteljesítette azokat, az utóbbi hetekben változott a helyzet. A forint, a korona, a zloty és a lej nagyjából egyszerre gyengültek. Hosszabb távon a gyengülés lehet a jellemző, de egy hirtelen forinterősödésen sem kell majd csodálkozni – mondják elemzők.

Hirdetés

További cikkek

Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Hirdetés

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Powered by Saxo Bank

Szavazás

Ha holnap elkészülne, beadatná magának a koronavírus elleni oltást?