Megbízástípusok

Piaci áras megbízás

Piaci áras megbízásokat adhat az árfolyamtáblán, a gyorspulton vagy a grafikonon.

Egy kattintásos megbízás

Választhatja az egy kattintásos megbízást a gyors kötésekhez.

Stop és Limit megbízás

Védje pozícióját ezzel a megbízástípussal, így minimalizálhatja a veszteséget és megvédheti a már elért nyereséget. Amint a piac eléri a megadott árat, a megbízás aktivizálódik. A Garantált Stop megbízás a nagyon volatilis piacokon ad védelmet az extrém mozgások ellen (például réssel ugrás fel vagy le - gap up, dap down).

s

Szülő és kontingens megbízások

Egyben adhatja meg a belépési, kiszállási és stopszinteket, így egy csapásra elvégezheti az adott üzletkötéshez tartozó megbízásokat. Ajánlott ezt vagy az OCO megbízási formát használni a kereskedés során, így a megbízás megadásakor a stop is azonnal bekerül.

parent contingent order

Követő stop

Tulajdonképpen a stop megbízás egy másik fajtája. A lényeges különbség a hagyományos stop és a követő stop megbízás között, hogy a követő stop egy megadott távolságban követi a piac mozgását, így nem kell mindig kézzel a pozíciónk után állítani a stop szintet. A követő stop segítségével csak egy adott szintig engedjük a felvett pozícióval ellentétes irányba menni a piacot, viszont megadjuk a lehetőséget arra, hogy a nyereség növekedjen.

 


Jogi nyilatkozat
A múltban elért eredmények alapján nem feltétlenül jelezhetőek előre a jövőbeli események. A devizapiaci kereskedés - akár az Autochartist vagy más rendszer illetve szolgáltatás igénybe vételével, akár anélkül - számottevő kockázattal jár, kizárólag olyan tőkeösszeggel ajánlott kereskedni, amelynek esetleges elvesztését az ügyfél megengedheti magának. Az információk olyan forrásból származnak, amelyeket a GFT megbízhatónak tart, de azokat önállóan nem ellenőrzi vagy auditálja, megbízhatóságukért a GFT semmilyen felelősséget nem vállal.

 


Segíthetünk?

Amennyiben további információra van szüksége, kérjük lépjen velünk kapcsolatba akár telefonon, akár e-mailben! Keresse munkatársunkataz alábbi elérhetőségeken >>