Hirdetés

A nap képe: magányos nő a milánói metróban

2020. február 26., 15:14

Lombardia a koronavírus-járvány egyik központja.

A view of an metro station of the Milan's metro, Italy, 25 February 2020. Italian authorities say that there more than 300 confirmed cases of COVID-19 disease were registered in the country, with at least ten deaths. Precautionary measures and ordinances to tackle the spreading of the deadly virus included the closure of schools, gyms, museums and cinemas in the affected areas. EPA/MATTEO CORNER
EPA/MATTEO CORNER

A kép a tartomány központjának, Milánónak az egyik metróállomásán készült tegnap.

A fertőzés miatt az olasz kormány a többi közt iskolákat, edzőtermeket, múzeumokat és mozikat záratott be az érintett területeken.

Hirdetés

Olaszországban mintegy 400-an fertőződtek meg mai adatok szerint, és 12-en vesztették életüket - mindannyian idősek vagy olyanok, akiknek már egyéb egészségügyi problémájuk volt. A dél-európai országban egyébként több mint 60 millióan élnek.

Mai háttéranyagunk a témában: Vírus a szomszédban: nincs pánik, de már mindenki erről beszél. De ha inkább a Duna-parton lufikkal ünneplő lányra kíváncsi, akkor kattintson erre a cikkünkre.

Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés
Hirdetés

Címlapon

Mi lesz veled, Magyar Állampapír Plusz?

Mi lesz veled, Magyar Állampapír Plusz?

A 2019-es év a Magyar Állampapír Pluszról, avagy szuperkötvényről szólt. Ez az év mindent felforgatott, így a kötvény eladásai is csökkentek, miközben minden állam óriási kiadásoknak néz elébe. Mi lesz vajon a kötvény sorsa, változhatnak-e a kondíciói? – kérdeztünk elemzőket.

Hirdetés

További cikkek

Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Powered by Saxo Bank
Hirdetés

Privátbankár Árkosár

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Szavazás

Mit tenne, ha arra gyanakodna, hogy enyhe lefolyású koronavírus-fertőzése van?