Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
 • 22 milliós tartozása van az új államtitkárnak

  2019. augusztus 19., 18:31

  Július második felében derült ki, hogy az Igazságügyi Minisztérium addigi helyettes államtitkára egy szinttel feljebb léphet, az új miniszter államtitkár posztra javasolja, amit meg is kapott Steiner Attila.

 • Még nincs vége a német GDP zsugorodásának

  2019. augusztus 19., 16:58

  A folyó negyedévben minimálisan zsugorodhat a német gazdaság az előző negyedévhez képest, amikor 0,1 százalékkal csökkent a gazdaság teljesítménye negyedéves összevetésben - véli a német szövetségi jegybank, a Deutsche Bundesbank.

 • Lezajlott a találkozó: Orbán Merkelt, Merkel a magyarokat méltatta

  2019. augusztus 19., 15:40

  A Páneurópai Piknik 30. évfordulójának alkalmából nagy felhajtást csaptak Sopron környékén, a megemlékezésre még Angela Merkel is Magyarországra érkezett. Orbán az egységes Európáról és a gazdasági kapcsolatok szorosabbra fűzéséről beszélt, míg Merkel köszönetet mondott a magyaroknak.

 • A nap képe: Merkel már Magyarországon mosolyog

  2019. augusztus 19., 11:50

  Jeles nap a mai, ugyanis ezen a napon van Páneurópai Piknik 30. évfordulója.

 • Egyre kevésbé a gázra és az olajra támaszkodnak az oroszok?

  2019. augusztus 19., 11:19

  A teljes orosz költségvetési bevételen belül csökkent a kőolaj és a földgáz eladásából származó bevétel aránya az idei első hat hónapban.

 • Gazdasági lassulás, netán válság? Ugyan már!

  2019. augusztus 18., 20:20

  Optimistán nyilatkoztak Donald Trump amerikai elnök gazdasági tanácsadói az amerikai gazdaság kilátásárairól vasárnapi televíziós interjúikban.

 • Lemondott az összeomlott ország gazdasági minisztere

  2019. augusztus 18., 17:26

  Lemondott Nicolas Dujovne argentín gazdasági miniszter, miután gyenge gazdaságú országának tőzsdéje és vautája összeomlott azt követően, hogy az előválasztásokon vesztett a jelenlegi elnök.

 • Az északírek többsége támogatná a megoldást, amiről a brit miniszterelnök hallani sem akar

  2019. augusztus 18., 16:30

  Az Észak-Írországban élők többsége támogatná a brit európai uniós tagság megszűnéséről szóló vitában az ír-északír határellenőrzés elkerülését célzó tartalékmegoldást.

 • A britek elengedték az iráni hajót, erre Amerika csapott le rá

  2019. augusztus 18., 13:35

  Megoldódni látszott a brit-iráni hajóválság, melynek során a brit haditengerészet Gibraltárnál fogott el egy iráni olajtankert, majd válaszul Irán a Hormuzi-szorosban kapott el egy brit olajszállítót. Mehetne az iráni hajó, de egy washingtoni szövetségi bíróság végzést hozott a hajó lefoglalására.

 • Új fegyverkezési verseny kezdődik

  2019. augusztus 18., 12:10

  Új fegyverkezési hullám kezdődik, a hadászati támadóeszközök fejlesztése mellett a légvédelmi rendszereket is modernizálni kell - mondta Kis-Benedek József nemzetbiztonsági szakértő.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét: