Foresight-A.I.™ a technikai elemzést segíti.

Mikor elkészül elemzésével és felépíti a kereskedési stratégiáját bizonyára jól jön egy kis segítség, amivel az elképzelését megerősítheti.

Foresight-A.I.™ – egy olyan előrejelző eszköz, amellyel megerősítést kaphat saját elképzelésére.


Mi is ez pontosan?

A Foresight-A.I.™ egy olyan elemző eszköz, mely megpróbálja előre megmutatni a piac mozgását és irányát.

A Foresight-A.I.™ két indikátorból áll:

  • leading indikátor – a következő napra készít előrejelzést, amelyet felhasználhat saját stratégiájához.
  • timing indikátor – a piaci minimumokat és maximumokat egy algoritmussal számolva a múltban kialakult mintákkal összevetve készít előrejelzést.
  • Foresight-A.I.™ nem egy önálló eszköz ezért a kereskedésben saját stratégiánkal és indikátor beállításainkkal együtt ajánlott használni.
  • Foresight-A.I.™-al 13 devizapár és 80 különböző részvény és index elemzése érhető el.

Hogyan használható?

  • Foresight-A.I.™ két perces grafikonon beállítással. Foresight-A.I.™ a DealBook360 platformon elérhető és két perces grafikonbeállítás mellett egy vonallal mutatja a számított mozgást.
  • Használja más technikai indikátorokkal. A Foresight-A.I.™ lehetséges irányokat mutat a piacon, de ezek megerősítéséhez más indikátorokra is szükség van.
  • Előrejelzés a következő napra. Nézze meg a Foresight-A.I.™ előrejelzéseit a következő napra és készüljön fel a kereskedésre.

Nézze meg működés közben!

Foresight A.I. elemző eszköz
bemutató videó >>

Segíthetünk?

Amennyiben további információra van szüksége, kérjük lépjen velünk kapcsolatba akár telefonon, akár e-mailben! Keresse munkatársunkataz alábbi elérhetőségeken >>

Jogi nyilatkozat
A múltban elért eredmények alapján nem feltétlenül jelezhetőek előre a jövőbeli események. A devizapiaci kereskedés - akár az Autochartist vagy más rendszer illetve szolgáltatás igénybe vételével, akár anélkül - számottevő kockázattal jár, kizárólag olyan tőkeösszeggel ajánlott kereskedni, amelynek esetleges elvesztését az ügyfél megengedheti magának. Az információk olyan forrásból származnak, amelyeket a GFT megbízhatónak tart, de azokat önállóan nem ellenőrzi vagy auditálja, megbízhatóságukért a GFT semmilyen felelősséget nem vállal.