DiNapoli D-Levels™

További lehetőségek tapasztalt kereskedőknek.

Variációk Fibonacci elemzésekre?

A DealBook® 360 platformunkon már találkozhatott a DiNapoli indikátorokkal, de most lehetősége van további négy, fejlettebb DiNapoli-D-Levels indikátort a szolgálatába állítani, melyekben tíz Fibonacci indikátor található.


Miről is van szó?

DiNapoli D-Levels™ által létrehozott, Fibonacci-alapú Joe DiNapoli segítségével azonosíthatók be- és kiszállók a több mint 2,900 piacon.

Miért érdemes használni a DiNapoli D-Levels-t?

A Fibonacci-elmélet közvetlenül kapcsolódik a kereskedési lehetőségekhez, megkönnyítve az eszköz használatát a kereskedésében.

Figyelje a piaci irányokat. Az egyes indikátorok segítenek abban, hogy tisztább képet kapjon a trend irányáról és az árfolyamok mozgatórugóiról.  

Közvetlen változás. Az előrejelző és a követő indikátorok gyűjteménye segít azonosítani a támasz- és ellenállási szinteket, ahol az árfolyamtrend változhat.

Találjon több kereskedési lehetőséget. Több indikátor egyidejű használatával több kereskedési lehetőséget találhat.

Következetesség. Az indikátorokhoz kapcsolódó szabályzatok és útmutatók figyelembevételével alakítson ki egy következetes kereskedési stratégiát.

Hogyan használja?

A DiNapoli D-Levels™ szolgáltatásokat a DealBook® 360 platformon belül érheti el. A chartokon és azok alatt jeleníthetőek meg – használjon annyit, amennyit csak szeretne, hogy elemezhesse a kereskedést.

A rendszer tíz különálló indikátorból áll. Az alább ismertetett indikátorok közül az első négy előfizetéssel érhető el, a többi pedig ingyenes a DealBook® 360 platformon belül.

DiNapoli Oscillator Predictor – Előrejelzi a túlvett és túladott pozíciókat, egy egységnyi idővel előre.
.
DiNapoli MACD Predictor - Megmutatja azt a pontos árfolyamszintet, amit az akutális és a következő gyertyának el kell érnie az MACD keresztezéséhez, valamint azt, hogy mekkora távolságra van a piac attól, hogy az aktuális pozíciót támogassa vagy hátráltassa a következő MACD-keresztezés hatása.

DiNapoli Retracement Eszköz - Segít meghatározni az erős támasz- és ellenállási terülteket.

DiNapoli Expansion Eszköz – Bármely megfelelően meghatározott piaci mozgás alapján három profitcélt ad meg.

DiNapoli Displaced Mozgóátlagok (3) - Időben előre tolja a mozgóátlagot, megmutatva, hogy a trend milyen pont- vagy árfolyamszinteken körvonalazódhat adott számú időperiódus elteltével.  Az eredmény DiNapoli 3x3, DiNapoli 7x5 és DiNapoli 5x25 indikátorok formájában jelenik meg.

DiNapoli Preferred Stochastics™ - Vezeti a bizonytalanok kezét a grafikonon.

DiNapoli MACD - Joe DiNapoli megadta a kiindulási számokat – választhat a maximum, a minimum, a nyitó vagy a záró értékek közül.

DiNapoli Detrend Oszcillátor - Nagyobb rálátást ad a túlvett és túladott piaci kondíciókra.
.
Mint minden technikai indikátornál, ezek esetében is nagyon fontos, hogy megértse a használatukat, mielőtt bevonja őket a kereskedési stratégiájába.

Segíthetünk?

Amennyiben további információra van szüksége, kérjük lépjen velünk kapcsolatba akár telefonon, akár e-mailben! Keresse munkatársunkataz alábbi elérhetőségeken >>


Jogi nyilatkozat

A múltban elért eredmények alapján nem feltétlenül jelezhetőek előre a jövőbeli események. A devizapiaci kereskedés - akár az Autochartist vagy más rendszer illetve szolgáltatás igénybe vételével, akár anélkül - számottevő kockázattal jár, kizárólag olyan tőkeösszeggel ajánlott kereskedni, amelynek esetleges elvesztését az ügyfél megengedheti magának. Az információk olyan forrásból származnak, amelyeket a GFT megbízhatónak tart, de azokat önállóan nem ellenőrzi vagy auditálja, megbízhatóságukért a GFT semmilyen felelősséget nem vállal.