Hírek

Tudja, mi történik a világban - azonnal, első kézből.

Kerüljön képbe valósidejű hírek, elemzések és kommentárok segítségével.

A legfrissebb hírek a piacvezetőktől.

Miközben a DealBook® segítségével kereskedik, hozzájuthat a lehető legfrissebb hírekhez és kommentárokhoz is.

A CNBC Breaking Headline News szolgáltatása a DealBook® Web, 360 és iPad platformjain is elérhető.

Az Informa Global Markets valósidejű elemzéseket nyújt számos pénzpiacról, többek között a globális devizapiacról, állampapírpiacról, hitelekről, származékos termékekről és a feltörekvő piacokról.


Használjon több hírforrást

A híreken és kommentárokon kívül több ingyenes elemzési eszközt és szolgáltatás is elérhető a Dealbook platformokat használó ügyfeleknek.

Gazdasági naptár: a különböző kormányzati intézmények, központi bankok és a vállalatok jelentéseinek listáját tartalmazza. Információkat tartalmaz az aktuális statisztikáról, a múltbeli adatokról és a becsült számokról is.

Napi jelentés: a fontosabb devizákkal kapcsolatos napi hírek, kommentárok és elemzések gyűjteménye, ami a várható piaci mozgásokról is tartalmaz információkat.

Heti kitekintő: összefoglalja, milyen hírek, események mozgatták a héten a fontosabb devizapárokat, és összegzi, milyen irányba indulhat el a következő héten a kereskedés, milyen főbb gazdasági események várhatóak.

Olvassa kedvenc híreit RSS csatornák segítségével!

Több forrásra van szüksége? A Dealbook 360 segítségével kedvenc hírcsatornáit könnyen követheti, a hírfolyamot különböző források vagy kulcsszavak megadásával szűrheti. A platform RSS eszközével bármilyen XML-t vagy RSS-feedet kezelhet, legyen szó akár blogokról, akár a legnagyobb globális hírforrásokról vagy a Privátbankár.hu legfrissebb híreiről.Segíthetünk?

Amennyiben további információra van szüksége, kérjük lépjen velünk kapcsolatba akár telefonon, akár e-mailben! Keresse munkatársunkataz alábbi elérhetőségeken >>