Határidős kamatlábak

Nézze meg ezen a linken a kötvények listáját, a szükséges letéti követelményeket és a shortolási lehetőségeket is.

GFT Határidős kamatlábak CFD táblázat >>

Tick faktor = egy egész kereskedési egységre vonatkozó árnövekmény. Ez alapján számítjuk a nyereséget, a veszteséget, a kezdő illetve a változó letétet. A nem FX CFD-knél a mögöttes termék névleges értéke egyenlő az Ár és CFD-k számának szorzata osztva a Tick Faktorral .
Jelölése a táblázatban: TICK FACTOR (PER 100 CFDS)†

SZIMBÓLUM VAGY INSTRUMENTUM JELÖLÉSE

A GFT a következő szimbólum jelölés-formátumot  használja: Instrumentum szimbólum gyök + lejárati hónapkód+ instrumentum lejárati évének utolsó számjegye

A hónapok kódja a következő: január F; február G; március H; április J; május K; június M; július N; augusztus Q; szeptember U; október V; november X; december Z.  

Például: a Brent nyersolaj 2009 júniusi lejáratú határidős kontraktusának jelöléséhez az LCOM9  szimbólumot használjuk.

MINIMUM / MAXIMUM KERESKEDÉSI MÉRETEK

A maximum kereskedési méret függ a mögöttes piac likviditástól, a piaci feltételektől és a mögöttes piac GFT általi besorolásától, mint például „piaci órákon kívüli”, vagyis a rendes kereskedési órákon kívüli kereskedés .

A piaci információs oldal mutatja a minimum és a maximum kereskedési méreteket GBP-ban; a deviza ekvivalencia a nem GBP alapú számlákra vagy a nem GBP-ben jegyzett piacokra vonatkozik.

A kereskedési mértek korlátozásra kerülhetnek, akár a nyitásra, akár a zárásra vonatkozóan.

A mögöttes piac lot méreteit  megadjuk önnek,  ami iránymutatóként szolgál a minimális  kereskedési összegek meghatározásakor.

Amikor CFD-vel  kereskedik mindig egy alapdevizával is kereskedik a mögöttes piacon. Például: ha Ön az amerikai részvény piacon köt üzletet akkor  USD-ben is kereskedik egy centes mozgásonként.

KERESKEDÉSI ÓRÁK

A jelzett időpontok a GFT Global Market szokásos piaci kereskedési időszakaira vonatkoznak; melyek változhatnak például piaci szünnap esetén vagy nyári időszámítás alkalmazásakor.

Ha külön nincs kiemelve, akkor a keleti  parti idő az irányadó.  
Alapesetben a kereskedési időszak vasárnap 17:00 órától (keleti parti idő) péntek 17:00-ig (keleti parti idő szerint) tart.

SPREADEK

A jelzett spreadek a piaci likviditás függvényében változhatnak.

Az árupiaci termékre jelzett spreadek hozzáadódhatnak a mögöttes piac spreadjeihez.