Hirdetés

Autochartist

Autochartist™ Grafikon alakzatok

Nem látja az alakzatot? Majd az Autochartist megmutatja!

Autochartist™ ingyenesen minden GFT ügyfélnek. Bejelentkezés itt


A grafikonon található alakzatok felismerése nem mindig egyszerű feladat.

Ha Ön ismeri az alakzatokat akkor is sok időbe telik több grafikonon megkeresni és felismerni a különböző mintázatokat, majd kielemezni azokat. A GFT ezért az Autochartist alakzatfelismerő programot INGYENESEN kínálja minden ügyfelének.

Mi az Autochartist?

Az Autochartist több száz grafikont vizsgálva automatikusan figyelmezteti Önt a lehetséges piaci mozgásokra különböző technikai elemek segítségével.

  • Normál grafikonok elemzése: Medve és bika zászlók, árbocszalagok, háromszögek, ékek, fej-vállak valamint dupla aljak és dupla tetők felismerése.
  • Fibonacci ábrázolástechnikák: Három pontos Fibonacci retracements, ABCD, three-drive, és két spacialitás a GFT-től – butterfly és Gartley.

 

Hogyan használható?

Csak jelentkezzen be az Autochartist™-ba és máris kiválaszthatja a kívánt piacokat és alakzatokat.

Kombinálja az Autochartist™-ot a DealBook® 360 vagy DealBook® WEB platformokkal, melynek előnye, hogy:

  • Kevesebb időt kell töltenie a grafikonok elemzésével, mivel az Autochartist™ a háttérben dolgozik és az automatikus riasztás segítségével azonnal mutatja a kialakult alakzatot.
  • Gyorsan reagálhat a piaci mozgásokra és előre jelezheti azokat látva a lehetséges irányokat, trendeket a kialakult mintázatokból.
  • Személyre szabott szűrőket állíthat be, melynek köszönhetően riasztásokat kaphat egy kiválasztott devizapárról, annak trend jellemzőiről és az alakzat típusáról.

 

 

Az Autochartist felhasználói
kézikönyv letöltése

 

 

Az Autochartst gyorstájékoztató
letöltése


Segíthetünk?

Amennyiben további információra van szüksége, kérjük lépjen velünk kapcsolatba akár telefonon, akár e-mailben! Keresse munkatársunkataz alábbi elérhetőségeken >>

Jogi nyilatkozat
A múltban elért eredmények alapján nem feltétlenül jelezhetőek előre a jövőbeli események. A devizapiaci kereskedés - akár az Autochartist vagy más rendszer illetve szolgáltatás igénybe vételével, akár anélkül - számottevő kockázattal jár, kizárólag olyan tőkeösszeggel ajánlott kereskedni, amelynek esetleges elvesztését az ügyfél megengedheti magának. Az információk olyan forrásból származnak, amelyeket a GFT megbízhatónak tart, de azokat önállóan nem ellenőrzi vagy auditálja, megbízhatóságukért a GFT semmilyen felelősséget nem vállal.